Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
 
Οι μεγάλες μέρες Νεμέας είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Νεμέα τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Νεμέας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοπαραγωγών Νεμέας. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η γνωριμία των επισκεπτών με το Αγιωργίτικο κρασί, που εδώ και χιλιάδες χρόνια παράγεται στη Νεμέα και την έχει κάνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου.
Από φέτος η εκδήλωση αυτή θα ξεκινήσει ένα οινικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τους παραγωγούς της Νεμέας , τα κρασιά τους και την εκλεκτή και πολυδυναμική ποικιλία "Αγιωργίτικο".
 
Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η οινική Νεμέα μετακομίζει στον Βόλο!!! Η πλειοψηφία των παραγωγών της Νεμέας θα βρίσκεται στη πόλη μας για να τους γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα κρασιά τους. Οίνοι ερυθροί και Ροζέ με βάση την ποικιλία Αγιωργίτικο αλλά και λευκά κρασιά ξηρά και γλυκά συμπληρώνουν την παλέτα μίας γευστικής εμπειρίας που δεν πρέπει να χάσουμε.
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Domotel Xenia Volou (Πλαστήρα 1) και ώρα μεταξύ 17:00 και 21:00 μπορούμε να δοκιμάσουμε τα κρασιά της Νεμέας.
Είσοδος δωρεάν
 
Και για μετά (ξεκινάει στις 22:00) σε μία προσπάθεια να γίνει η εκδήλωση μία οινική γιορτή με επίκεντρο τους νέους, διοργανώνεται "Wine Party" με μπουφέ και κρασιά από την Νεμέα στο Yacht Club του ξενοδοχείου Domotel Xenia Volou.
Είσοδος 10
 
Μία μοναδική για την πόλη μας εκδήλωση που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε!!!!
Διοργάνωση: Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας, Δήμος Νεμέας
με την ευγενική χορηγία του Domotel Xenia Volou και του τυροκομείου Καρακάνα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: